Frisör i Köping

Hitta en frisör i Köping, här finns skickliga och erfarna frisörer i Köping som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 23 olika frisörer att välja mellan i Köping. Du kan besöka dessa frisörer i Köping, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Köping. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Köping.

Frisörer i Köping

Du kan välja mellan olika frisörer i Köping när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Köping och klippa håret.

Hair & Shop Köping AB
Ringv. 76
731 33 KÖPING


Slingan vid Torget
St. Torget 3
731 32 Köping


Frisörn
Ö. Långg. 8
731 30 Köping


Evas Hårkällare
Scheeleg. 13
731 32 Köping


FRISSAN
Ö. Långg. 6
731 32 Köping


Salong Madeleine
Bredablicksv. 4
731 41 Köping


Barr Baren
Prästgärdsg. 15
731 31 KÖPING


Darin Saliba
Stora g. 20
731 30 Köping


Ilham Salong KB
Stora g. 8
731 30 Köping


Lenas Hårservice
Holmsmalma 4
731 94 Köping


Salong City
Stora g. 17
731 31 KÖPING


Monicas Herrfrisering
Malmönv. 40
731 37 KÖPING


Nygatans Herrfrisering
Nyg. 5
731 30 Köping


Agnetas Herrfrisering
Torsg. 25 D
731 34 Köping


Eveline Frida Maria Nyström
Ö. Långg. 12
731 30 Köping


Lena Nilsson
Martin Sundells v. 21
731 41 Köping


Klipp Dig
Ö. Långg. 12
731 30 Köping


En Salong, Liza Tiger-Ring
Stora g. 5
731 32 Köping


Hårfixaren Britt-Marie Smedberg AB
Stora g. 23 B
731 31 KÖPING


Larsson, Frida
Kvarng. 13
731 34 Köping


Frissan Malmberg & Hatz AB
Ö. Långg. 6 A
731 32 Köping


Annalena Jörgensen
Sadelg. 8
731 52 Köping


Salong Carola
Norrhamra 2
731 91 KÖPING

Fixa en håruppsättning i Köping

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Köping, förutom att klippa ditt hår på en salong i Köping. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Köping. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Köping som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Köping

I Köping varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Köping.

Frisörinfo och fakta om Köping

I Köping fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Köping, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Area: 11,86 km2
Befolkning: 17743, år 2010

Där hittar du mer information om staden Köping om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 23 olika frisörer i Köping att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Köping kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Köping

Letar du efter en bra och billig frisörer i Köping? De bästa salongerna i Köping som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Köping kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Köping med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Köping men har glömt boka tid his en frisör i Köping? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Köping där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Köping med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.