Frisör i Sala

Hitta en frisör i Sala, här finns skickliga och erfarna frisörer i Sala som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 22 olika frisörer att välja mellan i Sala. Du kan besöka dessa frisörer i Sala, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Sala. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Sala.

Frisörer i Sala

Du kan välja mellan olika frisörer i Sala när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Sala och klippa håret.

Salong Lillstrumpa
Rådmansg. 6
733 30 SALA


Hårverkstan
Norrbyg. 14
733 31 Sala


Cut & Blow
St. Torget 6
733 30 SALA


Anesas Style
Kungsg. 16
733 30 SALA


Studio 01
Rådhusg. 13
733 30 SALA


Frissan & Frisörn i Sala AB
Fredsg. 27
733 31 Sala


Frittes Klipp
Ringg. 15
733 31 Sala


Janets Dam o. Herrsalong
Rådhusg. 5 C
733 30 SALA


min stil
Brunnsg. 26
733 31 Sala


Studio Form I Sala AB
Måns-olsv. 40
733 36 SALA


Lindas Beauty Center
Rådmansg. 13
733 30 SALA


Centrum Hår Sala
Stora torget 8
733 30 SALA


Salongstruktur HB
Norrbyg. 3
733 30 SALA


Salong Charisma
Aguélig. 10
733 38 SALA


Salong Klipphörnan
Kungsg. 9
733 30 SALA


Hårverkstan
Brog. 7
733 33 Sala


Womanish AB
Norrbyg. 3
733 30 SALA


Ann-Charlott Brantestig
Sveag. 16
733 32 SALA


Klipparna
Gruvg. 9
733 30 SALA


Hårkammaren
Norrbyg. 3
733 30 SALA


Camillas Hairline
Brunnsg. 23
733 31 Sala


Nikita Hair
St. Torget 6 Sala Galleria
733 30 SALA

Fixa en håruppsättning i Sala

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Sala, förutom att klippa ditt hår på en salong i Sala. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Sala. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Sala som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Sala

I Sala varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Sala.

Frisörinfo och fakta om Sala

I Sala fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Sala, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Area: 11,01 km2
Befolkning: 12289, år 2010

Där hittar du mer information om staden Sala om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 22 olika frisörer i Sala att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Sala kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Sala

Letar du efter en bra och billig frisörer i Sala? De bästa salongerna i Sala som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Sala kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Sala med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Sala men har glömt boka tid his en frisör i Sala? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Sala där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Sala med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.