Klippstudion i Surahammar i Surahammar, en bra frisör

Klippstudion i Surahammar är en frisör eller en salong i Surahammar där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Klippstudion i Surahammar enligt nedan för att få veta mer om vad Klippstudion i Surahammar har att erbjuda inom hår och skönhet i Surahammar.

Kontakta Klippstudion i Surahammar i Surahammar, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Klippstudion i Surahammar i Surahammar.

Klippstudion i Surahammar
Masking. 10
735 36 SURAHAMMAR
0220 - 314 21

Karta och vägbeskrivning till frisör Klippstudion i Surahammar i Surahammar

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Klippstudion i Surahammar i Surahammar. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Surahammar hos Klippstudion i Surahammar

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Surahammar varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Surahammar och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Surahammar. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Surahammar.Kommenterat om Klippstudion i Surahammar i Surahammar


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.