Salong Sirpa i Surahammar, en bra frisör

Salong Sirpa är en frisör eller en salong i Surahammar där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Sirpa enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Sirpa har att erbjuda inom hår och skönhet i Surahammar.

Kontakta Salong Sirpa i Surahammar, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Sirpa i Surahammar.

Salong Sirpa
Köpmang. 40 D
735 31 Surahammar
0220 - 301 75

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Sirpa i Surahammar

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Sirpa i Surahammar. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Surahammar hos Salong Sirpa

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Surahammar varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Surahammar och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Surahammar. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Surahammar.Kommenterat om Salong Sirpa i Surahammar


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.